Frøya kommune søker valgmedarbeidere

valglogo - Klikk for stort bilde Frøya kommune søker etter valgmedarbeidere som vil være med på å gjennomføre stortingsvalget og sametingsvalget til høsten.

Stemmestyrenes viktigste arbeidsoppgaver vil være ta i mot og veilede velgerne, sørge for at velgerne for avgitt sin stemme ved at velgere avkrysses i manntall og at stemmeseddel legges i urne, samt andre praktiske oppgaver i og utenfor valglokalet under ledelse av stemmestyrets leder. Stemmestyret skal også foreta foreløpig opptelling av stemmesedlene for stortingsvalget.

Valgdager i Frøya kommune er søndag 10. og mandag 11. september 2017.

Hvem kan søke?

Du må være folkeregistrert i kommunen og fylt 18 år.

• Du må beherske norsk.
  • Du har generell kompetanse i bruk av PC.
  • Du må være trygg på innlogging med elektronisk ID, f.eks.Buypass, MinID eller BankID
  • Du må kunne delta på opplæring

Det gjøres oppmerksom på at listekandidater ved stortingsvalget og sametingsvalget ikke kan være valgmedarbeidere

Om du kunne tenke deg å være valgmedarbeider send:

Oppgi følgende:

• Navn, adresse og mobilnummer
  • E-postadresse
  • Fødselsdato
  • Hvilke rolle du kan tenke deg i stemmestyret: leder, nestleder, medlem eller varamedlem
  • Ønsket krets/valglokale
  • Om du har generell kompetanse i bruk av PC og om du er trygg på innlogging med elektronisk ID

Søknadsfrist: 8. mai 2017.

Endelig valg av stemmestyrene vil skje i valgstyrets møte medio mai. De som blir valgt vil få skriftlig beskjed.

Stortingsvalget og Sametingsvalget 2017 i Frøya kommune

Det er 6 valgkretser i Frøya kommune. I hver av kretsene, er det behov for 7 valgmedarbeidere.

Valgkrets

Valglokale