Frøya Herredshus åpner for besøk fra og med 02.juni 2020

Tirsdag 2.juni 2020 åpner vi for besøk på Herredshuset igjen. Dette betyr at man komme innom servicekontoret som har åpningstid 08.15 – 15.00 mandag til fredag.

Du bør fortsatt avtale time på forhånd

Har du behov for å besøke oss i Frøya kommune kan du nå avtale time med en saksbehandler på den avdelingen du vil besøke. Ring oss på 72 46 32 00 for å avtale time. Det kan ikke garanteres at du får snakke med saksbehandler hvis du ikke har avtale ved personlig oppmøte.

For å snakke med kirkekontoret kan du også ringe 72 46 32 00.

NAV tar direkte kontakt med brukerne sine for evt avtaler, her kan man ikke bestille selv.

Du kan ikke ha symptomer på luftveisinfeksjon

Mange av oss på rådhuset ivaretar samfunnskritiske funksjoner. Vi må unngå at det oppstår smitte her hos oss. Derfor ber vi om at du ikke kommer innom oss eller bestiller avtale hos oss hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon.

Dette gjør du når du har fått bekreftet en avtale med saksbehandler

1. Har du avtale med noen i Frøya kommune, møt i servicekontoret på kommunehuset. Har du avtale med Frøya kirkekontor, møter du ved kirkekontorets inngangsdør.
    Har du avtale med NAV, må du vente i NAV sine lokaler til saksbehandler henter deg.
  2. Du blir bedt om å vaske hendene med anti-bac når du kommer inn.
  3. Saksbehandler tar deg med inn i egnet møterom. Rommet skal være rengjort og fri for smitte på forhånd og stort nok til å ivareta god avstand mellom deg/dere og saksbehandler.
  4. Etter møtet vil saksbehandler følge deg ut. Du bør også ved utgang vaske hendene på nytt.