Frøya Herredshus åpner nå for timebestilling fra og med mandag 18. mai

Avtal time på forhånd

Har du behov for å besøke oss i Frøya kommune kan du nå avtale time med en saksbehandler på den avdelingen du vil besøke. Ring oss på 72 46 32 00 for å avtale time.

For å snakke med kirkekontoret kan du også ringe 72 46 32 00.

NAV tar direkte kontakt med brukerne sine for evt avtaler, her kan man ikke bestille selv.

Besøkende som møter opp uten avtale blir avvist.

Du må ikke ha symptomer på luftveisinfeksjon

Mange av oss på rådhuset ivaretar samfunnskritiske funksjoner. Vi må unngå at det oppstår smitte her hos oss. Derfor ber vi om at du ikke bestiller avtale hos oss hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon.

Dette gjør du når du har fått bekreftet en avtale med saksbehandler

1. Har du avtale med NAV eller med noen i Frøya kommune, møt opp ved hovedinngangen til kommunehuset. Har du avtale med Frøya kirkekontor, møter du ved kirkekontorets inngangsdør.
  2. Den personen du har avtale med kommer og åpner døra for deg til avtalt tid.
  3. Du blir bedt om å vaske hendene når du kommer inn.
  4. Saksbehandler tar deg med inn i egnet møterom. Rommet skal være rengjort og fri for smitte på forhånd og stort nok til å ivareta god avstand mellom deg/dere og saksbehandler.
  5. Etter møtet vil saksbehandler følge deg ut. Du bør også ved utgang vaske hendene på nytt.