Frøya kommune viderefører ikke lokale forskrifter

Informasjon fra kommuneoverlegen i Frøya.

Frøya kommune viderefører ikke lokale forskrifter om:

1. Forskrift om forebygging av koronasmitte i forbindelse med opphold i Frøya kommune, utvidede karanteneregler for enkelte fylker
  2. Forskrift om forebygging av koronasmitte i forbindelse med visse private sammenkomster og ansvar for arbeidsgivere, campingvogner, bobiler og båter Frøya kommune

når de utgår den 20.04.2020

Nasjonal dugnad

Kommuneoverlegen minner likevel om den nasjonale dugnaden som innebærer at

• alle fritidsreiser bør unngås.
  • reising begrenses så mye som mulig.
  • vi fortsatt må være lojale mot smittevernreglene.

Bedrifter med virksomhet i kommunen oppfordres til å fortsette med de smitteverntiltakene de har forholdt seg til så langt, utfra egne risikoanalyser og kommunens anbefalinger. Karantenebestemmelse for de som kommer fra utlandet, gjelder fortsatt.

Kommunelegen berømmer det ansvar både befolkning og bedrifter har vist så langt i denne situasjonen, og oppfordrer til å fortsette den gode innsatsen!

Personlig ansvar

Hver enkelt av oss har personlig ansvar for at smitte begrenses. Slik unngår vi at smittsomme sykdommer blusser opp.

Og husk: Større frihet gir også større ansvar.

Kommuneoverlegen i Frøya