Informasjon om viktigheten av å ta hensyn til rutiner for smittevern i barnehage og skole

Vi har nå hatt to uker med barnehage og en uke med skole. Vi opplever at mange er veldig flinke til å overholde de regler/anbefalinger skole og barnehage har, men vi opplever også at en del tar litt lettere på ting. Det er ikke slik at vi kan slutte å ta hensyn til smitteverntiltakene selv om vi nå åpner opp samfunnet litt etter litt. Det er nå det er ekstra viktig å holde avstand, vaske hender og ha gode rutiner for hosting/nysing, og holde seg hjemme hvis man er syk!

Derfor ønsker vi å minne om følgende:

• I barnehagen skal du levere barnet ved porten eller i inngangen. Vi ønsker IKKE at foreldre går inn i garderoben og blir stående og prate sammen der.
  • Hold avstand!
  • Ikke send barnet i barnehage eller skole dersom hun/han er syk – du skal ha lav terskel for å holde de hjemme! Dette gjelder både voksne og barn.

Har du spørsmål, ta kontakt med din barnehage eller skole. Spørsmål kan også stilles på Frøya kommunes korona-mail, korona@froya.kommune.no