Opplæring i bruk av Tilskuddsportalen

Trenger fotball-laget nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Tilskuddsportalen har svarene!

sykkel - Klikk for stort bilde

Tilskuddsportalen er et verktøy for alle som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til sine prosjekt. Frøya kommune tilbyr tilgang på portalen, slik at vår innbyggere, bedrifter, lag og organisasjoner fritt kan bruke den.

Vi kjører nå kurs i hvordan man på best mulig måte kan gjøre nytte av tilskuddsportalen. Man må fysisk melde seg på kurset som går av stabelen 20.mai kl 10.00-12.00 for kommunalt ansatte.

Påmelding her

For lag og foreninger i Frøya kommune går kurset 20.mai kl 18.00-20.00

Påmelding her

Tilskuddsportalen gir en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og man kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Tilskuddsportalen oppdaterer informasjon om tilskuddene kontinuerlig. Man kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

Registrer ditt lag/forening her: https://new.tilskuddsportalen.no/