Pressemelding fra Frøya kommune 06.01.21 kl. 16.15.

Frøya kommune har i dag fått beskjed fra St. Olav om 1 person, med opphold på Sula, er smittet med Covid-19. Smittesporing har startet. Personen som er smittet arbeider på Coop Nordvest på Sula og alle nærkontakter vil bli kontaktet av smittesporingsgruppa.

Beredskapsledelsen anbefaler at alle Sulværinger testes. De som ikke blir kontaktet av smittesporingsgruppa innen kl. 18.00 i kveld, ringer koronatelefon for registrering til testing. Tlf: er 21 89 74 27. Koronatelefonen er åpen til kl. 21.00 i kveld.

Testingen vil bli utført i morgen fra kl. 13.30– 16.30. De som ikke oppholder seg på Sula pr tid, men har vært på Sula siste uken må kontakte sin hjemkommune for vurdering av test.

Det vil også bli sendt ut SMS til alle Sulværinger for nærmere informasjon om teststed.

Oppdatering kl.1645 - Teststed blir Sula kulturhus/grendahus.

Frøya kommune arbeider nå med løsninger på alle praktiske spørsmål som eks varelevering, hjemmetjeneste osv.

Vennlig hilsen beredskapsledelsen