Pressemelding fra Frøya kommune 16.09.21

2 nye positive

Frøya kommune har i dag mottatt beskjed om at 2 nye personer har testet positivt på hurtigtester. Begge er nærkontakter av smittet i går. Ytterligere 12 nærkontakter er satt i karantene. Den ene smittede er elev på 5.trinn ved Sistranda barneskole. 5.trinn møter med foreldre til testing ved smittebua ved Frøya legekontor i morgen kl.0830. De skal testes igjen mandag, som da foregår på Sistranda barneskole. Ved negativ test i morgen, fredag, kan elevene dra på skolen. 5.trinns-elever trenger ikke å bestille seg test i ReMin.

Mellomtrinnet ved Sistranda barneskole går over på gult tiltaksnivå fra fredag 17.september og inntil videre.

Beredskapsledelsen ber om at fritidsaktiviteter utover kommunegrensen utsettes til fredag 24. september. Ordinær aktivitet innad i kommunen kan fortsette.

Tall og utvikling

Til og med i går

Nye

Totalt, nå

Personer med påvist smitte

Covid 19-pasienter på sykehus

Pasienter i isolasjon

Nærkontakter i karantene

Smittede per 100 000 siste 14 dgr

76.8

Antall vaksinasjonsdoser administrert

Andel fullvaksinerte % (2 doser)

57.7

*) Dette er tall som løpende oppdateres og det er beheftet med noe usikkerhet.
I tillegg er det alle dager utført flere hurtigtester.

Vennlig hilsen beredskapsledelsen