Pressemelding fra Frøya kommune onsdag 13.01.21. kl. 1730

Ingen nye smittede

Frøya kommune har ikke registrert nye påviste smittede av Covid-19 i dag, 13.01.21. 52 nærkontakter sitter i karantene, 5 personer er isolert i sine hjem og 1 person er innlagt på St. Olav. Totalt antall utførte tester er 2 154.

Åpning av kommunale tjenester:

Frøya sykehjem åpner for besøkende fra i dag, 13.01.21. Besøksrutiner for sykehjemmet finnes på www.froya.kommune.no

Fra 20. januar åpner Frøya kommune åpen barnehage og dagsentrene, samt en «kom og hent ordning» på biblioteket. Øvrige kommunale tjenester fortsetter som uke 1 og 2.

Barnehager, barneskoler og SFO

Barnehager, barneskoler og SFO vil fra 18. januar gå fra rødt nivå til gult nivå. Ungdomsskolen fortsetter på rødt nivå. Definisjon på rødt og gult nivå kan dere lese om på www.froya.kommune.no

Hver enkelt barnehage og skole vil komme med egen informasjon til foreldre og foresatte.

Status og oppdateringer:

Til og med i går

Nye

Totalt, nå

Personer med påvist smitte

Covid 19-pasienter på sykehus

Pasienter i isolasjon, hjemme*)

Nærkontakter i karantene

Totalt antall tester

Smittede per 100 000 siste 14 dgr

Antall vaksinert for Covid 19

*) Dette er tall som løpende oppdateres og det er beheftet med noe usikkerhet.
I tillegg er det alle dager utført flere hurtigtester.

«Smittestopp»

Beredskapsledelsen oppfordrer alle innbyggere til å laste ned applikasjonen «Smittestopp»

Ut på tur

Beredskapsledelsen støtter initiativet og oppfordringen fra SalMar, og alle kommunalt ansatte til å ta en trimtur midt på dagen. Dette er bra både for den fysiske og psykiske helsa.

Vennlig hilsen beredskapsledelsen