Frøya åpen barnehage

Frøya åpen barnehage er et gratis tilbud til alle barn fra 0 til 6 år og deres foresatte. Dere trenger ikke å melde dere på eller noe, det er bare å møte opp. Alle barn 0-6 år og deres foreldre er velkommen i Åpen barnehage uavhengig om barnet har barnehageplass eller ikke. 

Frøya åpen barnehage ligger i tredje etasje på Kysthaven(bygget hvor legekontor og Rema 1000 er), bare følg “blomsterveien” opp.

Åpen barnehage er et treffsted for barn og deres omsorgspersoner hvor de kan være sammen med egne og møte andres barn. Her kan barn og foresatte av forskjellig nasjonalitet møtes til felles glede og nytte. Foreldre/omsorgspersonen tar ansvar for å hjelpe og aktivisere barnet i de ulike aktivitetene som det tilrettelegges for.

Her kan også voksne møte andre som er hjemme med barn for en prat om det de er opptatt av f.eks. oppdragelse, nærmiljøet, helse, mat m.m. 

Førskolelærer legger til rette for aktiviteter som lek, tegning, maling, sang, måltid og turer. Det viktigste innholdet er leken og sosialt fellesskap med nettverksbygging. Barn og voksne har selv med mat.

Det arrangeres kurs i førstehjelp, kosthold for småbarn m.m.

Faste aktiviteter er blant annet babysvømming, mamma/pappatrim(baby kan fint være med), tur i basishallen, turer rundt Sistranda og samlingsstund.

Faste aktiviteter:

Tirsdag: Bibliotek kl 11. Basishallen kl 13.45-14.45

Onsdag: Baby/Gravid - svømming kl 13.30-1500

Torsdag: Turdag

Fredag: Mamma/pappatrim kl 10.30-11.30.

 

Se Åpen barnehage på facebook for mer informasjon om aktiviteter :)

Åpen Barnehage på facebook: "Frøya Åpen Barnehage". 

Instagram: froyaapenbarnehage

 

Det er ingen påmelding eller oppmøteplikt. Dere bestemmer selv hvilke dager, tidspunkt eller hvor lenge dere vil være hos oss. Kom bare opp for stelle eller for å amme babyen. Det har ikke noe å si om barnet har barnehageplass eller ikke. 

Kontakt

Helsestasjon
E-post
Telefon 72 46 33 30
Birgit Ballack
Førskolelærer
E-post
Telefon 72 46 33 65

Åpningstider

Mandag-torsdag

09 - 15

Fredager

09-14

Ta kontakt på tlf.  908 31 409 for nærmere info