Frøya åpen barnehage

Frøya åpen barnehage er et gratis tilbud til alle barn fra 0 til 6 år og deres foresatte. Du trenger ingen påmelding eller søknad for å benytte dette tilbudet. Alle barn 0-5 år og deres foreldre er velkommen i Åpen barnehage.

Frøya åpen barnehage er i andre etasje på Kysthaven, følg bare “blomsterveien” opp.

Åpen barnehage er et treffsted for barn og deres omsorgspersoner hvor de kan være sammen med egne og møte andres barn. Her kan barn og foresatte av forskjellig nasjonalitet møtes til felles glede og nytte. Foreldre/omsorgspersonen tar ansvar for å hjelpe og aktivisere barnet i de ulike aktivitetene som det tilrettelegges for.

Her kan også voksne møte andre som er hjemme med barn for en prat om det de er opptatt av f.eks. oppdragelse, nærmiljøet, helse, mat m.m. 

Førskolelærer legger til rette for aktiviteter som lek, tegning, maling, sang, måltid og turer. Det viktigste innholdet er leken og sosialt fellesskap med nettverkspåbygning. Barn og voksne har selv med mat til formiddagsmåltidet.

Det arrangeres kurs i førstehjelp, kosthold for småbarn m.m.

Faste aktiviteter er blant annet babysvømming, mamma/pappatrim(baby kan fint være med), tur i basishallen, turer rundt Sistranda og samlingsstund.

Aktiviteter er:

Tirsdag: kl. 11:00 - Bibliotek

             kl.13:45 -14-:45 - Basishallen.

Onsdag: kl. 13:30-15:00 Basseng.

Torsdag: kl. 11.00 - Turdag

Fredag: kl 10:30-11:30 - Mamma/pappatrim.

       

Det er ingen påmelding eller oppmøteplikt. Dere bestemmer selv hvilke dager, tidspunkt eller hvor lenge dere vil være hos oss. Kom bare opp for stell eller for å amme babyen.

Åpen Barnehage på facebook: "Frøya Åpen Barnehage". 

Instagram: froyaapenbarnehage

Her legges det ut info om aktiviteter :) 

Kontakt

Helsestasjon
E-post
Telefon 72 46 33 30
Birgit Ballack
Førskolelærer
E-post
Telefon 72 46 33 65

Åpningstider

Mandag-torsdag

09 - 15

Fredager

09-14

Ta kontakt på tlf.  908 31 409 for nærmere info