Snilldalen 1

Denne strekningen korter inn Fv714 med 2 kilometer.

Vokalgruppa FEMME 1

Hurtigruta Fram gjester Frøya, og i den anledning er det bestilt både sol og fint utevær.

Frøya svømmehall holder stengt Uke 20 (fom.15. tom.19.mai.) pga. nødvendig vedlikehold.

Mausund 1

Mausund v/fergeleie: Onsdag 10. mai. kl. 8.30-15

Sula v/fergeleie: Fredag 12. mai. kl. 07.30-14.00

Bilde av bølge 1

Kommunestyret har avsatt kr 1.018.207 fra disposisjonsfondet til et fond for øyrekken.

valglogo 1

Frøya kommune søker etter valgmedarbeidere som vil være med på å gjennomføre stortingsvalget og sametingsvalget til høsten.

Sjekkvesten 1

Redningsselskapets ansatte og frivillige viser hvordan du sjekker, rengjør og vedlikeholder flyteplaggene.

Kraft og mangfold 1

Frøya kommune og Frøya frivilligsentral tilbyr ungdom mellom 15 og 17 år mulighet for sommerjobb. Ønsker du å jobbe i sommer, send inn en søknad om sommerjobb.

Hold norge rent 1

10 interkommunale avfallsselskap i Midt-Norge samarbeider om å rydde strender og elver. Gjennom samarbeidet når aksjonen 596 200 innbyggere i 72 kommuner som strekker seg fra Nordland til Møre og Romsdal. Det gir mange hender som kan rydde strender i et stort geografisk område.