Frøya kulturskole

Klikk for stort bilde

Kulturskolen tilbyr undervisning til barn og unge innen musikk, visuell kunst og teater.

PÅMELDING TIL NESTE SKOLEÅR ER NÅ ÅPEN PÅ FRØYA KULTURSKOLE!

Frøya kulturskole har nå åpnet for påmelding for nye elever fra høsten av. Alle barn i skolealder, opp til og med videregående, kan søke om tilbud innen ulike fag. Kulturskolen tilbyr undervisning i mange ulike fag; både innen musikk, visuell kunst og drama. Søknadsfristen er 1.juni, og alle som søker innen fristen, blir med i hovedopptaket. Det er mulig å søke etter det, også, men da er sjansen for å bli satt på venteliste større. Kulturskolen tar som vanlig opp nye elever i løpet av skoleåret, dersom det blir ledige plasser underveis.

Det har vært en spesielt vår for oss alle. Kulturskolen ble stengt for vanlig undervisning 12.mars, som alle andre skoler på Frøya. Våre lærere hev seg rundt og laget digitale undervisningsopplegg for alle. De fleste har vi hatt kontakt med, mens noen ikke har vært så på for å følge den digitale kulturskoleundervisningen. Vi vet at dette har vært krevende tider både for lærerne, elevene og foresatte, og mye å holde styr på; hjemmeskole, hjemmekulturskole, hjemmekontor…Alt samtidig og alt så plutselig!

Vi er uansett stolte over at de fleste av våre elever har hunget med oss helt fram til nå!

Nå er det ikke så lenge til sommerferien, men vi håper inderlig at vi kan åpne for vanlig undervisning fra høsten av! Det vil utviklingen av koronaviruset i Norge vise. Vi planlegger uansett ut fra det, og gleder oss stort til å møte alle våre kjære elever igjen!

Så selv om kulturskolen ikke har vært i så stort fokus denne våren, håper vi at mange ønsker å fortsette, og at vi også får mange nye elever fra høsten av!

Alle som ønsker å melde seg på, kan gjøre det via lenken øverst på denne siden.

Der finnes også vår kontaktinformasjon, så det er bare å ta kontakt, dersom noen har spørsmål! 

VELKOMMEN TIL FRØYA KULTURSKOLE!

-------------------------------------------------------------------------

Kulturskolen er også et lokalt ressurssenter. Herunder samarbeid med bl.a. barnehager, skoler, Den norske kirke og pleie og omsorg i Frøya Kommune.

Søknadsfristen for høstens undervisning og re-registrering er 1.juni, men det er mulig å legge inn søknad gjennom hele året. Vi tar opp elever fortløpende på eventuelle ledige plasser.

Vårt undervisningstilbud kan du lese mer om under fanen Informasjon om fagene over.

Vårt tilbud til elever i 1. og 2. trinn består av en grunnopplæring i grupper; kul leik (1.trinn) og kul verksted (2. trinn). Her får de bli kjent med ulike basiselement innen musikk, og blir også litt kjent med de andre fagene kulturskolen kan tilby fra 3. trinn. Tanken med det er at barna skal få utforske et variert kunstnerisk landskap før de bestemmer seg for hva de ønsker å satse på videre fra 3.klasse og oppover.

Kulturskolen har ansvar for Frøya Skolekorps (messing og slagverk) og satser også på samspill i band for de som ønsker det.

Vi tilbyr individuell undervisning til og med videregående skole. 

Last ned vår brosjyre her (PDF, 2 MB)

 

Klikk for stort bilde (PDF, 2 MB)

 

 

Øvrig informasjon

  • Kulturskolen har koordineringsansvar for Den kulturelle skolesekken (DKS) og Ungdommens Kulturmønstring (UKM).

  • Kulturskolen har eget lydstudio.

Kontakt

Toril Antonsen Aae
Virksomhetsleder
E-post
Telefon 917 80 570

Adresse

Besøksadresse

Frøya kultur- og kompetansesenter

Nordfrøyveien 411, 7260 Sistranda

 

Postadresse

Pb. 152, 7261 Sistranda

 

Kartpunkt